Freelance/interim front-end ontwikkelaar

Op zoek naar een front-end ontwikkelaar die intern aan de slag gaat om je website naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres, ik vertel je graag meer!

Freelance front-end ontwikkelaar met een passie voor pixelperfecte websites

Wat heb ik te bieden?

Niet alleen front-end ontwikkeling kun je bij mij onder brengen, maar webdesign is ook mijn specialiteit. Kortom: alles wat er komt kijken bij het bouwen en/of onderhouden van je website kun je bij mij uitbesteden.

Front-end ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van je nieuwe website of het onderhoud er van is een front-end ontwikkelaar intern in je bedrijf een grote aanwinst. Van het optimaliseren van je website voor alle schermformaten tot aan technische aanpassingen volgens de richtljinen van Google. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het inzetten van rich snippets of tracking met Analytics.

Webdesign

Wil je je website op grafisch gebied naar een hoger niveau tillen? Dan is een interne webdesigner een goede keuze. De bezoekers van je website moeten een goede ervaring hebben, maar het belangrijkste is ook dat je website converteert. Hoe kun je je bezoekers zover krijgen om iets aan te schaffen?

Wat kan ik verwachten?

  • Ambitieuze en leergierige front-ender met jaren ervaring
  • Ik bouw pixelperfecte websites, als webdesigner vind ik dat belangrijk
  • Ontwikkeling wordt gedaan volgens de richtlijnen van Google
  • Ik ben makkelijk benaderbaar en denk actief mee voor het beste resultaat

Wat zeggen de klanten over mij?

H.T.A. Software (juli 2021 - heden)

“Sinds anderhalf jaar werken wij samen met Kimberly voor verschillende projecten. Kimberly is makkelijk benaderbaar, denkt actief mee en komt snel met nieuwe wijzigingen. Daarnaast ontwerpt Kimberly niet alleen de style van onze webapplicaties, zij levert ook de (responsive) HTML en CSS code aan, waardoor wij zonder front-end kennis het uiterlijk van onze applicaties makkelijk kunnen koppelen aan de functionaliteit.“

MDL Online (februari 2021 - november 2021)

“Samenwerken met Kimberly heeft ons flexibiliteit geboden in drukke perioden, waarbij ze zelfstandig werkt en technisch en visuele hoogstandjes oplevert met prettige en duidelijke communicatie.”

De antwoorden op veelgestelde vragen

Ben je momenteel beschikbaar voor een klus?
Ik ben per 1 december 2022 beschikbaar voor een nieuwe klus.
Waar ben je gevestigd? Werk je remote?
Ik woon in Hoorn, samen met mijn 2 katten. Voorkeur gaat uit naar remote werken, maar op locatie is ook mogelijk in overleg.
Werk je ook met Vue en React?
Nee helaas, daarvoor zal je verder moeten zoeken. Succes!
Wat is je uurtarief?
Mijn uurtarief is € 60,00 excl. BTW. Voor een interim klus voor een vast aantal dagen per week voor minimaal 4 maanden kan een gereduceerd uurtarief besproken worden.